Localització

Hem triat per a celebrar les XIII Trobades Tècniques dels OCEX el Centre Cultural La Nau, situat en ple centre de València, molt prop de la seu de la Sindicatura de Comptes.


 

Aquest edifici històric és el més antic i emblemàtic de la Universitat de València, ja que n'ha sigut la seu principal des que es va fundar, a la fi del segle XV, fins a mitjan segle XX.

L’edifici és un exemple d’arquitectura neoclàssica valenciana, especialment en les seues façanes i claustre. La configuració arquitectònica actual és fruit d’una successió d’intervencions que han anat adaptant l’edifici a les seues diferents funcions i necessitats al llarg de més de cinc segles, des del primer disseny encarregat a Pere Comte fins a les intervencions més recents (1999 i 2012), que han actualitzat la seua funcionalitat i han posat al dia les seues infraestructures per a fer d’aquest edifici històric un centre cultural de referència a la ciutat de València.

En l’actualitat, La Nau, a més de constituir la seu institucional del Rectorat i del Vicerectorat de Cultura i Esport, acull, com a Centre Cultural, una part important de les activitats culturals de la Universitat de València i és un espai de trobada, conferències i congressos. També és la seu de la Biblioteca Històrica i acull les dependències de diversos serveis universitaris.