Accessibilitat

Tal com hem assenyalat ja en la nostra presentació, un dels principals objectius d'interés social de la Sindicatura de Comptes de la Comunitat Valenciana és posar tota la informació del seu lloc web a disposició del major nombre de ciutadans possible i promoure'n l'accessibilitat per tal d'aconseguir la universalització de la informació.

El nostre lloc està optimitzat per a qualsevol resolució o dispositiu a fi d'oferir la millor experiència d'ús possible, ja siga des de mòbil, tableta o escriptori.
Si considera que hi ha alguna qüestió relativa a l'accessibilitat que hem de millorar o optimitzar, per favor, òmpliga el formulari següent.Informació d'accessibilitat per a webs i portals

La Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Información i Comerç Electrònic (LSSICE), publicada en el BOE de 12 de juliol, obliga les administracions públiques a adoptar les mesures necessàries perquè la informació disponible en les seues respectives pàgines d'internet puga ser accessible a persones amb discapacitat  o d'edat avançada.
Per a comprovar el nivell d'accessibilitat, hi ha en castellà eines automàtiques, com ara el test TAW (disponible en la direcció http://www.tawdis.net), que permet conéixer els problemes que les persones amb discapacitat poden trobar navegant per una pàgina web. Aquest test no solament detecta errors i barreres, sinó que ofereix solucions per a esmenar els problemes que es produïsquen.
HTML válido ¡CSS Válido! Icono de conformidad con el Nivel A,  de las Directrices de Accesibilidad para  el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI