Política de galetes

Tots els canvis a aquesta política es publicaran ací i ens reservem el dret de modificar-la puntualment; si continua utilitzant els nostres llocs web es considera que accepta aquests canvis.

La data de l'última actualització d'aquesta política va ser el 10 de desembre de 2019. Comprove periòdicament si hi ha hagut noves actualitzacions.


EL NOSTRE ÚS DE GALETES

Com moltes organitzacions, el nostre lloc utilitza galetes (cookies) per a determinar, per exemple, quants usuaris van visitar el nostre lloc web i a quines pàgines van accedir. Les galetes són seqüències de text que s'instal·len en el disc dur del seu ordinador quan visita determinats llocs web. Podem utilitzar galetes que ens indiquen, per exemple, si ja ens ha visitat amb anterioritat o si és la primera vegada, i que ens ajuden a identificar quines característiques del lloc li poden resultar més interessants. Les galetes poden millorar la seua experiència en línia guardant les seues preferències quan visite un lloc concret. Si desitja més informació sobre les galetes, visite www.aboutcookies.org.

Aquestes són les galetes que utilitzen:

Analítiques: Aquestes galetes ens ajuden a millorar els nostres llocs web amb el temps, donant-nos informació sobre com s'utilitzen les diferents seccions dels nostres llocs web i com interactuen els usuaris amb aquests llocs web. La informació recopilada és anònima i de caràcter estadístic.

Sessió: Aquestes són galetes dissenyades per a garantir que la seua visita als llocs web siga agradable. Les seues principals funcions són les següents:

Permetre'ns identificar el seu dispositiu quan accedisca al lloc web, perquè no se'l considere un visitant nou cada vegada que accedisca a una altra secció del lloc web.

Tota la informació obtinguda mitjançant galetes està xifrada i amb les galetes no es recopilen dades com ara números de targetes de crèdit o qualsevol altra informació de caràcter persona.

La majoria de navegadors li indicaran com rebutjar noves galetes, com rebre notificacions de noves galetes i com desactivar les galetes existents. No obstant això, tinga en compte que sense galetes no podrà traure tot el partit a les prestacions del nostre lloc web.

Així mateix, tinga en consideració que utilitzem una galeta per a recordar les seues preferències de galetes i que això implica un parell de conseqüències:

Si esborra totes les seues galetes, haurà de tornar a actualitzar les seues preferències amb nosaltres.

Si usa un dispositiu, perfil d'ordinador o navegador diferents, ens ha de tornar a comunicar les seues preferències.