14 octubre al 16 octubre Congrès telemàtic per videoconferència Consell de la Sindicatura de Comptes

IX Congrès Nacional d'Autoria en el sector públic "L'Administració Digital: un repte per a la gestió i l'auditoria del sector públic"

14, 15 i 16 d'octubre

Organitzat per la Fundació FIASEP. Consultar programa i horaris ací

Ponències  de la Sindicatura de Comptes: 

14 d'octubre:

-"El big data i l'autoria digital". Antonio Minguillón Roy, Director Gabinet Tècnico. 

-"Ciberseguretat de l'administració local front als nous riscs tecnològics en el marc de l'administració electrònica". Carlos García Burgos i Jorge Soler Iranzo, membres de la Unitat d'Auditoría de Sistemes d'Informació (UASI).  

15 d'octubre:

-"Estratègia de la implantació de l'administració electrònica en un òrgan de control extern (OCEX): no parlem sols de tecnologia". Lorenzo Pérez Sarrión, Secretari General. Premi Auditoría Pública 2019

-"El paper d'una unitat administrativa de recolzament informàtic als treballs de fiscalització". Alejandro Salom Campos. Cap de la Unitat dAuditoria de Sistemes d'Información (UASI).

El 16 d'octubre, durant l'acte de cloenda, es lliura el Premi a les Bones Pràctiques en Auditoria i Transparència en el Sector Públic 2020 de la Fundació FIASEP a la Unitat d'Auditoria de Sistemes d'informació (UASI) de la Sindicatura de Comptes de la Comunitat Valenciana.