30 octubre 2023 Corporatiu

Dissabtes d’activitats lúdiques a la Sindicatura: torneig de pàdel i eixida cicloturista

València, 30 d’octubre de 2023.- Dins de les activitats organitzades pel personal de la Sindicatura per a compartir experiències fora de l’àmbit de treball, el passat dissabte va tindre lloc una eixida cicloturista en la qual els participants varen gaudir recorrent la via verda de l’antic trenet que transportava la collita de taronja des de Carcaixent fins als ports de Gandia i Dénia. Quasi 43 quilòmetres que començaren en l’estació de tren de Carcaixent i acabaren en la de Tavernes de la Valldigna, combinant així dos mitjans de transport sostenibles com són la bicicleta i el tren. El grup va passar per la Barraca d’Aigües Vives, Simat de la Valldigna, la Fontarda, el Clot de la Font i la desembocadura del riu Vaca entre les platges de Xeraco i Gandia. Una eixida lúdica i cultural en la qual no faltaren les oportunes parades per a gaudir dels preciosos paratges, la visita al Monestir de la Valldigna, el tradicional esmorzar valencià per a agafar forces i l’ajuda mútua per a resoldre imprevistos com una punxada.

En la mateixa línia, el passat 23 de setembre es va celebrar el I Torneig de Pàdel de la Sindicatura, que va reunir un grup de la plantilla en un matí de dissabte en el qual la competició i la companyonia es donaren la mà. Acompanyats de familiars, amics i altres companys de la Sindicatura, els participants van donar el millor de si mateixos en una divertida jornada esportiva en la qual no faltà el lliurament de trofeus als guanyadors i subcampions i una parada per a hidratar-se, descansar i conversar. A més, una part de les quotes d’inscripció, costejades íntegrament pels participants, es varen destinar a una causa solidària.

Organitzades pel personal de la Sindicatura, activitats com aquestes ajuden a fomentar el sentiment de pertinència a la institució, alhora que milloren les relacions interpersonals i faciliten la integració als nous companys i companyes que s’incorporen a treballar a la Sindicatura. L’èxit d’aquestes dues activitats ha provocat que ja s’estiguen valorant noves propostes d’eixides lúdiques.