Corporatiu

La Sindicatura de Comptes tanca la seua seu per precaució davant la situació d’emergència sanitària pel COVID-19

València, 16 de març de 2020.- La Sindicatura de Comptes de la Comunitat Valenciana ha decidit tancar les seues instal·lacions davant l’emergència sanitària provocada pel virus COVID-19. Aquesta mesura preventiva s’ha adoptat per tal d’evitar la mobilitat dels treballadors de la Sindicatura per motius laborals, després de que el govern central decretara l’estat d’alarma el passat dissabte 14 de març.

Així, i fins al 23 de març inclusivament, tot el personal de la Sindicatura treballarà en la modalitat no presencial amb l’objectiu de continuar avançant en l’elaboració dels informes de fiscalització previstos en el Programa Anual d’Actuació 2020. Arribada aquesta data, s’actuarà en funció de com evolucione la situació.

La mesura es pren per precaució, donat que fins aquest moment no s’ha constatat cap cas diagnosticat com a afectat pel COVID-19 entre el conjunt del personal de la Sindicatura de Comptes. Tot i això, l’ens fiscalitzador considera oportú extremar les mesures higièniques preventives i ha disposat la desinfecció extraordinària de les seues instal·lacions.

Amb aquesta decisió, el Consell de la Sindicatura vol enviar als seus treballadors un missatge de responsabilitat i compromís davant una situació d’emergència que requereix l’adopció de les mesures de contenció concordes amb la seua evolució.