Lorenzo Pérez Sarrión pren possessió com a nou secretari general de la Sindicatura de Comptes  

València, 1 de març.- Lorenzo Pérez Sarrión ha pres possessió aquest matí com a nou secretari general de la Sindicatura de Comptes de la Comunitat Valenciana. Substitueix en aquest càrrec a Robert P. Cortell.

L'acte de possessió ha estat presidit pel síndic major, Vicent Cucarella, així com pels síndics Marcela Miró i Antonio Mira-Perceval. També hi ha assistit personal de la pròpia Sindicatura.

El síndic major ha destacat que la incorporació de Lorenzo Pérez obeeix a l'interés del Consell de la Sindicatura per continuar apostant pel rigor professional, la independència i la modernització de l'Administració. Per la seua banda, Lorenzo Pérez Sarrión ha agraït el seu nomenament i ha assegurat que dedicarà el seu esforç a reforçar el rellevant paper que correspon a la Sindicatura de Comptes en l'àmbit de la rendició de comptes i recuperar la confiança de la ciutadania en les institucions públiques. L'administració electrònica és l'escenari idoni per a aqueix avanç, sense perdre de vista la necessitat de focalitzar l'interés en les persones que serveixen en les administracions públiques, que en definitiva, estan al servei de les persones.

Com a secretari general de la Sindicatura de Comptes, Pérez ostenta, per delegació del síndic major, la direcció del personal i directament d'ell depenen els serveis jurídics i administratius de la Institució. Forma part també del Consell de la Sindicatura.

Lorenzo Pérez és llicenciat en Dret per la Universitat de València (UV), especialitat en Dret Públic. Ha cursat estudis de Màster en Direcció i Gerència Pública impartits per la Universitat Politècnica de València i compta amb un Postgrau d'Ordenació Autonòmica del Territori per la UV. Advocat de la Generalitat i tècnic superior (en excedència), ha sigut secretari general del Ple de l'Ajuntament de Gandia des del 2007. És autor de diverses publicacions sobre dret administratiu local, administració electrònica i modernització administrativa i ha ocupat diversos càrrecs en la Junta de Govern de COSITAL València.
Sindicatura de Comptes, C/ Sant Vicent, 4 - 46002 València
Tel. +34963869300 - Fax +34963869653 - sindicom@gva.es