Accessibilitat 

Tal com hem assenyalat ja en la nostra presentació, un dels principals objectius d'interés social de la Sindicatura de Comptes de la Comunitat Valenciana és de posar tota la informació de la seua "web" a disposició del major nombre de ciutadans possible, promovent-ne l'accessibilitat per tal d'aconseguir la universalització de la informació.

Per això, la nostra pàgina té una sola versió, accessible directamente per a tots els usuaris.

Informació d'accessibilitat per a "web" i portals

La Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Información i Comerç Electrònic (LSSICE), publicada en el BOE el 12 de juliol, obliga les administracions públiques a adoptar les mesures necessàries perquè la informació disponible en les seues respectives pàgines d'Internet puga ser accessible a persones amb discapacitat i edat avançada.

Per comprovar el nivell d'accessibilitat, existeixen en espanyol eines automàtques, com ara el test TAW (disponible en la direcció http://www.tawdis.net), que permet conéixer els problemes que les persones amb discapacitat poden trobar navegant per una pàgina "web". Aquest test no solamrent detecta errors i barreres, sinó que ofereix solucions per a esmenar els problemes trobats.

HTML válido ¡CSS Válido! Icono de conformidad con el Nivel A, 
		 de las Directrices de Accesibilidad para 
		 el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI
Sindicatura de Comptes, C/ Sant Vicent, 4 - 46002 València
Tel. +34963869300 - Fax +34963869653 - sindicom@gva.es